Kom gerust langs in onze showroom

Ten Eekhovelei 240 in 2100 Deurne
Contact informatie

Verkoop

U kan bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe huishoudtoestellen met deskundig advies. In onze showroom in Antwerpen vindt u een ruim gamma aan vrijstaande en inbouwtoestellen in alle formaten: Koelkasten, diepvriezers, microgolfovens, electrische kookvuren, gasvuren, dampkappen, wasmachines, droogkasten,…

Wij begeleiden u graag om een toestel te vinden dat past bij uw noden en binnen uw budget. Kom vrijblijvend eens kijken. We zijn ervan overtuigd dat u tevreden zal buiten stappen met alle nodige informatie.

Official Quality Dealer

Als Official Quality Dealer kunnen wij u een kwalitatief gamma en speciale voorwaarden bieden die u bij andere grootketens niet terugvindt.

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Bauknecht & Whirlpool

Bauknecht en Whirlpool zijn onze hoofdmerken. Zowel voor de verkoop als voor de service bent u voor deze merken bij ons aan het beste adres. Inbouwtoestellen vergen meestal enkel aanpassingen aan uw bestaande keuken, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Alle werken worden door ons zelf uitgevoerd, u hoeft zich bijgevolg geen zorgen te maken.

Novy

De NOVY dampkappen is een klasse apart. Omdat we onze klanten ook graag van deze uitzonderlijke toestellen laten genieten, plaatsen en onderhouden we deze dampkappen ook.
Voornaamste eigenschappen zijn geruisloosheid, efficientie en zeer onderhoudsvriendlijk.

Info vindt u op de website: www.novy.be.

Dimplex

De vroegere afdeling van de electrische verwarmingsapparaten van BAUKNECHT werd bij een reorganisatie overgenomen door DIMPLEX. Zowel voor herstelling van uw oude BAUKNECHT kachels, als voor vervanging van deze door DIMPLEX toestellen kan u bij ons terecht.