Herstelling of informatie aanvragen

Langs deze weg kan u ons alle gegevens bezorgen over uw toestel en het vastgestelde probleem. Wij bekijken het zo snel mogelijk en beloven een reactie binnen 24u.

  Uw gegevens
  Wanneer wenst u gecontacteerd te worden?

  Over uw toestel

  Merk

  Type

  Extra details (optioneel)
  Omschrijf het probleem

  Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit doorgegeven aan derden.

  Opgelet: Afspraken voor herstellingen zijn pas finaal na telefonisch contact.


  Herstellingen aan huis

  Heeft u een probleem met een BAUKNECHT of WHIRLPOOL toestel: contacteer ons. Het lukt ons meestal om reeds ‘s anderendaags bij u te komen voor herstelling.

  Onderdelen

  Wat u zelf kan herstellen moeten wij niet doen! Denkt u een klein euvel zelf te kunnen herstellen dan kan u bij ons terecht voor de nodige onderdelen en vakkundig advies! Technische fiches en eventueel een woordje uitleg -zonodig via telefoon- helpen u om uw toestel terug in orde te krijgen.
  Electro Technics werd opgericht in 1984.
  Die jarenlange ervaring maakt ons tot de beste herstellingsdienst in groot antwerpen.

  INBOUWTOESTELLEN

  Als u ergens een nieuwe keuken koopt mét apparaten, dan zult u al gauw merken dan de leverancier van de keukenkasten onmogelijk de te verwachten SERVICE kan bieden op de toestellen. Gevolg: u wordt “van het kastje naar de muur” gestuurd al bij het eerste probleem… En dat hoeft niet !

  Koopt u een keuken, kom dan naar ons voor de toestellen, wij zorgen ervoor dat de keukenplaatser perfect weet wat hij voor de inbouwtoestellen moet voorzien en daags na de plaatsing van de kasten komen wij de apparaten inbouwen, met speciale aandacht voor een perfekte technische werking. Het kost u zeker niet meer, en later geen problemen!

  Kom een een kijkje nemen in onze showroom, deze is volledig eigen werk.